SOMBORSKI „BOING BOING”

Na sceni Narodnog pozorišta Sombor premijerno će 13. decembra – u režiji Olivere Đorđević biti izveden komad „Boing Boing”.

Predstava je rađena prema vodvilju Marka Kamoletija. “To je jedan od najizvođenijih francuskih komada i pri tome je zanimljivo da svaki put kada se obnovi postigne isti uspeh. Deluje možda kao igranje na sigurnu kartu, na nešto što ne može da propadne, ali to nije tako. Radeći na predstavi, mi smo videli da je komediju teško uraditi, da je potrebna izuzetna disciplina, posvećenost i tačnost i dobri glumci. Pored tehničkih problema koje smo imali na probama, rad je bio toliko veseo da ponekad nismo mogli da prestanemo da se smejemo. To je dobra preporuka, jer ako je nama dobro na sceni, ta atmosfera se prenosi na publiku”, smatra rediteljka Olivera Đorđević.

Scenografkinja je Diana Radosavljević Milović, kostimografkinja Milica Grbić Komazec, a kompozitor je Srđan Stojnović. U predstavi igraju Ivan Marković, Marko Makivić, Ivana V. Jovanović, Milijana Makević, Milica Janevski i Olgica Nestorović.


Објављено

у

од

Ознаке: