REKONSTRUKCIJA ZAKONA O KULTURI

Ministarstvo kulture i informisanja pokrenulo je javnu raspravu o Nacrtu  zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi, koja će trajati od 24. novembra  do 15. decembra 2014. godine.

Prezentacije i rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi održaće se u sledećim gradovima: Novom Sadu, 26.novembra u 11 časova u kamernoj sali Srpskog narodnog pozorišta, Pozorišni trg 1, Nišu, 28. novembra u 11 časova u prostorijama Niškog kulturnog centra, Stanoja Bunuševca bb, Beogradu, 3. decembra u 11 časova u Narodnoj biblioteci Srbije, Skerlićeva 1.

Nacrt zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi može se preuzeti sa sajta Ministarstva kulture i informisanja: www.kultura.gov.rs/cyr/dokumenti/javne-rasprave/javna-rasprava-o-nacrtu-zakona-o-izmenama-i-dopunama-zakona-o-kulturi

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo kultura i informisanja sačiniće verziju Nacrta zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi koju će uputiti resornim ministarstvima na mišljenje.

Ministarstvo kulture i informisanja poziva stručnu javnost i sve zainteresovane da se uključe u javnu raspravu i svojim konstruktivnim predlozima doprinesu optimalnim zakonskim rešenjima u jednoj od ključnih oblasti društva.


Објављено

у

од

Ознаке: